Wie is Ynte Koster

Ik fotografeer al vanaf mijn 8e jaar. Eerst met een plastic kleinbeeldcamera, daarna ben ik overgegaan op een analoge spiegelreflexcamera.

Nadat ik binnen het gezin alleen de vakantiefoto’s heb gemaakt, ben ik over gegaan naar een digitale kleinbeeldcamera. Door zelfstudie, het volgen van workshops en mijn eigen fotogroep is de passie verder gegroeid. Nu in mijn 55e jaar word ik nog steeds gegrepen door beelden.

Ik word geïnspireerd door de wereld om mij heen en geniet van het buiten zijn. Door te fotograferen kom ik los van mijn alledaagse drukte van een baan, een gezin en brengt het mij tot rust als ik mijn focus verleg.

Ik geniet van de mooie dingen om mij heen die door het daglicht tot leven worden gebracht en de details die vaak fantastische lijnen of kleuren bezitten. Ik probeer dit vast te leggen met de camera om hiermee anderen te motiveren eens anders te gaan kijken en te ervaren hoe waardevol dit kan zijn.

De droom om iets te gaan doen waar ik veel plezier in heb, heeft mij zover gebracht dat er een website is ontstaan. Ik hoop dat ik u inspireer met de beelden die ontstaan door mijn gevoel.

Leven uit genade door Hem die alles gemaakt heeft en genieten van de wereld om mij heen is voor mij een uitdaging elke dag.

Wil je meer weten over wat ik doe, kijk dan op mijn facebook!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial